Megkezdte a felkészülést az új idényre a Győri Audi ETO KC

Győr+ Fotó: MekliZ Fotó
2024.08.21. 18:05

Megtartotta idénynyitó nyilvános edzését a Győri Audi ETO KC, amely előtt a sajtó munkatársai kérdezhették a visszatérő játékosokat, majd a labdás gyakorlás után a szurkolókon volt a sor – begyűjthették az első autogramokat és közös fotókat a lányokkal.

Megkezdte rendkívül rövid, alig kéthetes felkészülését a Győri Audi ETO KC. A csapat első labdás edzése a hagyományokhoz híven ezúttal is nyílt volt – a gyakorlás előtt a sajtó munkatársai kérdezhették a hosszú nyár után visszatérő győri játékosokat, majd a szurkolók is találkozhattak a kedvenceikkel.

A lányokat hatalmas tapsvihar és üdvrivalgás fogadta a pályán, ahol ezúttal nem volt ott a pihenőjét töltő Linn Blohm, Kari Brattset Dale, Veronica Kristiansen és Estelle Nze Minko sem – ők a hét második felében csatlakoznak majd a társakhoz – írja a klub honlapja.

Az egyéni átmozgatást többen a kezdőkörben kezdték: néhány stábtag és játékos tengóval hangolódott, majd Holanek Zoltán erőnléti edző vezetésével melegítettek be a lányok. A csapat tagjai ezt követően labdás gyakorlatokat végeztek, az edzés végén pedig begyűjthették az első autogramokat és közös fotókat a fanatikusok.

A csapatot legközelebb augusztus 25-én, vasárnap 14 órától láthatja a közönség az Audi Aréna Győrben – a zöld-fehérek akkor a francia bajnok Metz ellen játszanak felkészülési mérkőzést.

Galéria: MekliZ Fotó