ETO FC: döntetlen a főpróbán

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.07.20. 18:51

Az NBI-es bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az ETO FC férfi labdarúgó csapata a Kisvárda ellen Budapesten.

A 11. percben a Kisvárda egy baloldali szögletet követően veszélyeztetett, Lippai bólintott a kapunk mellé. Két perccel később Skvarka fordult kapura a tizenhatos vonalánál, lövését Hrabina védeni tudta. A 18. percben ismét balról érkezett egy kisvárdai sarokrúgás, amit ezúttal Jovicic fejelt a bal kapufára.

A 20. percben Anton távoli szabadrúgása szállt át a hosszúra, ahol Bumba érkezett és a hálóba fejelt 1-0. Öt perccel később egyenlített. Kisvárda. Egy keresztlabda Spasicot találta meg, aki egy pattanás után nagy érővel lőtt a kapuba 1-1. Az első játékrész hajrájában Bumba próbálkozott lövéssel, ám Hrabina könnyedén védett.

A 44. percben Skvarka tálalt az érkező Bumba elé, aki tizenöt méterről fölé lőtt. Az 57. percben szép összjáték végén Anton lőtt távolról, ám a kisvárdai kapus ezúttal is hárított. A 65. percben Boldor ugratta ki Bumbát, aki nagyszerűen vette át a labdát, majd megpróbálta elpörgetni a kapus mellett, de Hrabina hatalmasat védett. A következő percben Diarra lépett ki, lövése azonban elkerülte a kaput. A 68. percben Soltész jobboldali szögletét Jovicic fejelte a kapunkba 1-2. Tíz perccel a vége előtt Vera beadására Csontos érkezett üresen a hosszún, ám nem találta el rendesen a labdát.

A 87. percben egyenlített az ETO. Csontoshoz került ki a baloldalra a labda, beadása felpörgött, majd Bumba kapásból vágta a hálóba 2-2. Az utolsó pillanatban megszerezhettük volna a győzelmet, Krivokapic érkezett egy beadásra, fejese a felső lécen csattant.

ETO FC Győr – Kisvárda FC 2-2 (1-1)

ETO FC Győr: Gyurákovics – Albion (Vera 75’), Bitri (Szépe 75’), Boldor, Vianna (Csontos 60’), Anton, Tóth R. (Krpic 75’), Skvarka (Krivokapic 86’), Bumba, Diarra (Boschilia 66’), Lukic (Farkas B. 60’). Vezetőedző: Borbély Balázs.

Kisvárda FC: Hrabina – Jovicic, Körmendi, Ponomarenka, Cipetic, Mesanovic, Bíró, Lippai, Camaj, Spasic, Matic. Cserék: Popovic, Ksteehn, Szőr, Soltész D., Molnár G., Széles, Scsudej, Soltész I. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Gsz.: Bumba (20’, 87’) ill. Spasic (25’), Jovicic (68’).

Véget ért a csapat számára a felkészülési időszak, jövő héten Mezőkövesden a Nyíregyháza ellen már pontokért megy a küzdelem.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |