Évzáró gála az Ovifoci klubban

Pécskai István Fotó: Rózsa Tamás
2023.06.05. 11:09

Többek között két felvidéki intézmény részvételével rendezték meg vasárnap az ETO Parkban a Győri Ovifoci Klub nevelési évzáró gáláját. Összesen 36 intézmény lurkói kergették a labdát. Szép gólokat szereztek, és tetszetős cseleket mutattak be az ifjú focistapalánták, akik láthatóan remekül érezték magukat.

Az ünnepélyes megnyitó után bemelegítő labdás, játékos gyakorlatokat végeztek az ovisok, majd pedig következett a fő program, a kispályás torna, amelyen Felvidéket a balázsfaiak és a diósförgepatonyiak képviselték.

A kis focisták számára hatalmas élmény volt pályára lépni az ETO Park centerpályáján. Csak bízni lehet benne, hogy a legtehetségesebb később majd a zöld-fehér klub első csapatát erősítik ugyanezen a helyszínen.

A Győri Ovifoci Klub 1999-ben alakult. Az országban egyedülállónak számító egyesület csaknem 700 győri kislány és kisfiú számára biztosít heti rendszerességgel sportolási lehetőséget. A szervezetnek köszönhetően az elmúlt 24 esztendőben csaknem 15 ezer ovis ismerkedhetett meg a mozgás örömével.

Galéria: Rózsa Tamás

Kapcsolódó témák: #foci | #labdarúgás | #ovifoci |