Gera Zoltán: Többet nem szeretnék mondani, mert akkor lehet, hogy bajba kerülök!

Győr+ Fotó: MekliZ Fotó
2024.05.21. 10:05

Hatalmas küzdelemben nyerte hétfő este a csúcsrangadót az ETO FC Győr. Az ellenfél Vasas edzője azonban két súlyos hibát is felrótt Bogár Gergő játékvezetőnek a mérkőzést követően.

Gera Zoltán csapata saját felelősségét is elismerte a vereségben.

Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan megszereztük a vezetést, de sajnos egy figyelmetlenség miatt az ellenfél kiegyenlített – kezdte Gera az M4 Sportnak. “Aztán újra előnybe kerültünk, de azt kell mondjam, hogy naivak voltunk az első félidőben. Ha mi dobunk nagy bedobást, akkor nem jól zárjuk le a kipattanós területet, ebből az ellenfél 3 az 1-ben eljön és be is rúgja a támadója. A második félidőben támadtunk, mindent megtettünk, hogy kiegyenlítsünk, megvoltak a lehetőségeink, a ziccereink, ám sajnos nem tudunk velük élni” – tette hozzá a Vasas edzője, majd elég kemény kritikát fogalmazott meg a játékvezetői döntésekkel kapcsolatban.

“A végén egy egyértelmű büntető elmaradt, amit egy ilyen kiélezett szituációban be kellett volna fújni. És az ellenfél első gólja is nagyon véleményes, hogy nem volt-e les. Úgyhogy nehéz higgadtan értékelni. Nyilván abból a szempontból magunkat okolhatjuk, hogy nem rúgtuk be a második félidőben a helyzeteket. Nagyon sajnálom a játékosokat, többet nem nagyon szeretnék mondani, mert akkor lehet, hogy bajba kerülök.” – zárta nyilatkozatát az angyalföldieket irányító Gera Zoltán.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #foci | #labdarúgás | #vasas |