Heti Örömfutás a Püspökerdőben


2024-08-31
ingyenes program
Ki kell használni az utolsó „egy gatyás” nyári napokat, hiszen hamarosan újra itt a hűvös ősz… de előtte még bízzunk egy hosszú, szép indián nyárban - írják a szervezők.
Hirdetés

Az UNI GYŐR ÖRÖMFUTÁS egy minden héten állandó helyszínen és időpontban megrendezett, rendhagyó formátumú szabadidősport- eseménysorozat Győrben. Az érdeklődőket minden szombaton 9 órakor várják az Aranypart II-n található Uni by the Rusty Coffee kávézónál.

Az esemény kortól és edzettségi szinttől függetlenül bárki számára nyitott és ingyenes, az indulók 3 táv teljesítése közül választhatnak: 5 km futás, 10 km futás vagy 5 km gyaloglás.

A pályaútvonal a Püspökerdő és a folyó- partok legszebb részein, különleges természeti környezetben halad végig. A regisztrált indulók minden alkalommal online visszajelzést kapnak az eredményük- ről, és meghatározott részvételszámok után egyedi ajándékokat is szerezhetnek.

Részletek az esemény Facebook-csoportjában.

további programok
2024-08-30

Harmónia Jazz Udvar Győrben

A Harmónia Alapfokú Művészeti Iskola 2024. augusztus 30-án pénteken, immár ötödik alkalommal rendezi meg a Harmónia Jazz Udvar rendezvényt.

részletek

Két éremmel tért haza a győri egyetem hallgatója a világbajnokságról

Rumi Gergő, a Széchenyi István Egyetem hallgatója két érmet szerzett a kajak-kenu egyetemi világbajnokságon. A Győri Vízisport Egyesület versenyzője kiváló teljesítménnyel járult hozzá ahhoz, hogy Magyarország végezzen az éremtábla élén.

részletek