Hosszabbításban Győzött a SERCO-UNI Győr

Győr+ Fotó: Archív, UNI Győr
2024.10.02. 20:33

A SERCO-UNI Győr női kosárlabda-csapata szerdán este a TFSE-MTK együttesét fogadta az Egyetemi Csarnokban.

Tíz másodperccel a találkozó vége előtt a vendégek egy triplával egyenlítettek, így hosszabbításban dőlt el a találkozó kimenetele. Az extra-játékpercekben aztán sokkal magabiztosabb volt a Győr. A találkozóról részletes tudósítás ide kattintva olvasható!

SERCO UNI Győr–TFSE-MTK 89–79 (16–24, 21–16, 23–13, 16–23, 13–3)

Győr, női mérkőzés, 100 néző. V.: Goda, Kapusi, dr. Németh P.

SERCO UNI Győr: ANGYAL 10/6, Dubei 8/3, Ács 2, GARBIN 18/12, KISS V. 16/3. Cs.: Telenga 9, Wentzel 7/3, Dombai 2, Goree 8/3, BACH 9. Edző: Cziczás László.

TFSE-MTK: DÚL P. 15/9, Gábor 7, Szabó F. 9/3, Manis, 8 PRECHTEL 17/9. Cs.: KÓKAI 14/3, Király A., Tóth F. 9/3. Edző: Hegedűs Péter.

Cziczás László: – Mindkét csapatnak jár a gratuláció. A vendégek jól játszották, kihasználták a gyengeségeinket. Nekünk is jár az elismerés, mert nyertnek hitt meccset majdnem elveszítettük, de vissza tudtunk jönni, a hosszabbításban pedig már koncentráltabbak voltunk. A jóisten is fogta a kezünket. A lányok keményen dolgoznak, hisszük, hogy ennél jobb meccseink lesznek.

Darcee Garbin: – Nem ezt vártuk, de amikor vezettünk, kicsit visszavettünk a tempóból, ami hiba volt. Szerencsénk volt a végén, de a lénye a győzelem. Védekezésben kell nagyot fejlődnünk a folytatásban.

Hegedűs Péter: – Büszke vagyok a lányokra, nagyon jól játszottunk. Nem voltunk teljes kerettel, de aki a pályán volt, mindenki hozzá tudott tenni a játékhoz. Közel a tökéleteshez játszottunk, de már nagyon unom a szimpatikus vesztes szerepét. Jó lett volna nyerni, tavaly is többször hajszálon múlt, de remélem, a jövőben ez a hajszál felénk görbül egyszer.

Kókai Patrícia: – Nehéz egy ilyen meccs után értékelni. AZ egész csapat egyben volt, egy percre sem adtuk fel. Nehéz itt játszani, de mindent beleadtunk, és bízom benne, hogy a jövőben ennek meglesz az eredménye.

Forrás: gyorikosar.hu

Kapcsolódó témák: #női kosárlabda | #SERCO UNI Győr | #sport |