Indul a hokiszezon

Győr+ Fotó: UNI ETO HC
2024.10.18. 11:09

„Célunk a rájátszásba jutás és minél közelebb kerülni a döntőhöz” – mondta el Odnoga Mátyás, az Uni Győr ETO HC vezetőedzője a hokiszezon kezdetén.

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működő UNI Győr ETO HC a 2024/25-ös évadban több divízióban is megméretteti magát. Az Andersen Liga címvédőjeként, a Magyar Kupában és az EUHL (nemzetközi egyetemi liga) keretein belül is jégre lép a csapat.

Odnoga Mátyás kiemelte: folytatják a munkát, hiszen az Andersen Kupát szeretnék Győrben tartani. Ehhez minden eszköz adott az ETO HC-nál, Odnoga szerint. „Gyors, kombinatív játék jellemzi a csapatot, és az egységnek köszönhetően bármilyen helyzetből képesek lesznek megújulni, vagy meglepetést okozni. A srácok szeretik a kihívásokat, állnak minden akadály elébe!”

Az Andersen Liga első mérkőzésén a Goodwill Pharma Szeged Jégkorongcsapatától három pontot hozott el az együttes. A Fradi ellen is bezsebelték a győzelemért járó három pontot. A Lehel HC ellen pedig 6:3-as győzelmet arattak a agyőriek.

A Győri ETO HC legközelebb október 19-én, szombaton lép a pályára a Győri Jégcsarnokban, a vendég az Egerszegi Titánok együttese lesz az Andersen Ligában.

Kapcsolódó témák: #Győr | #jégkorong | #sport | #UNI ETO HC |