Katonás csapatépítőn vettek részt a győri kézis lányok

Győr+ Fotó: Győri Audi ETO KC
2024.09.02. 06:53

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

Az olimpia miatt extrém rövid felkészülési időszak végén a lányok a Magyar Honvédség szervezésében vettek részt csapatépítő programon a 205. Dánielfy Tibor Légvédelmi Rakétaezred otthonában, Győrben, a Pálffy Miklós laktanyában. A csapat és a stáb tagjainak a kőkemény kiképzés és a katonás feladatok mellett a hőséggel is meg kellett küzdeniük, így a nap végén fáradtan, de büszkén vehették át az ezredparancsnoki elismeréseket.

Hosszú múltra tekint vissza a hagyomány, miszerint a Győri Audi ETO KC csapata hosszabb-rövidebb csapatépítő programokon vesz részt a szezon kezdetét megelőzően.

Hét évvel ezelőtt, 2017-ben egyszer már volt hasonló program a csapat életében, ám az idei csapatépítőn megújult feladatokkal várták honvédeink a Bajnokok Ligája címvédőjét. Szinte a teljes keret felsorakozott a győri laktanya kapuja előtt, egyedül Hatadou Sako hiányzott betegség miatt.

A lányoknak és a stábtagoknak ekkor még sejtelme sem volt az előttük álló feladatokról, de hamar rádöbbentek, hogy ezen a délutánon katonaként kell helyt állniuk. A nagy hőség ellenére mindenki a maximumot nyújtotta, és teljes erőbedobással segítette a csapatát.

Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #csapatépítő tréning |