Laurinyecz Balázs és Hári Levente Győrben folytatja

Győr+ Fotó: Győri ETO-UNI FKC
2024.05.14. 13:05

Folytatódnak a 2024/2025-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentések. A Győri ETO-UNI FKC már biztosította első helyét a bajnokságban, ezáltal több év után kivívta szereplését az NBI-ben. Örömmel jelentik be, hogy a következő idényben két fiatal, de az NBI-ben jártas balszélső, Laurinyecz Balázs és Hári Levente csatlakozik a csapathoz.

Folyamatosan zajlanak a következő szezon bejelentései a klubnál, hiszen a klubvezetés és a szakmai stáb a 2024/2025-ös szezon tárgyalásait már befejezte.

A következő szezonra olyan csapat kialakítása a cél, amely a bennmaradás mellett stabil tagja lesz a férfi NBI-nek. Örömmel jelentem be, hogy csatlakozik a Győri ETO-UNI FKC együtteséhez Dabasról Laurinyecz Balázs és a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesétől Hári Levente. A két balszélső játékos fiatal koruk ellenére több évnyi tapasztalattal rendelkeznek a legmagasabb osztályban. Bízom abban, hogy lendületükkel és mentalitásukkal nagy segítségére lesznek csapatunknak. Örülök, hogy minket választottak, és a nyáron csatlakoznak a klubhoz, de addig is sok sikert kívánok nekik jelenlegi klubjukban” – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC Kft. ügyvezetője.

Nyolc szuper évet töltöttem itt Dabason, és ennyi idő után nem volt könnyű meghozni a döntést. De úgy éreztem kell a változás és egy másik motiváció. Győr pont egy ilyen hely. A klubvezetés felvázolt terveivel és stratégiájával az első percektől tudtam azonosulni, ami még inkább hozzásegített a döntésemhez. Várom már a munkát az ETO-ban, de még a jelenlegi klubomban is komoly célokért küzdünk, hiszen a hétvégén a Magyar Kupa négyesdöntőjében lépünk pályára” – mondta Laurinyecz Balázs.

Nagyon örültem annak, mikor megkeresett a Győr. Remek, jövőbe mutató dolgokat vázoltak fel. Jó projekt épül ebben a nagy múltra visszatekintő klubban, amihez teljes mértékben tudok azonosulni. Várom már a győri munkát és azt, hogy megismerkedjek új csapattársaimmal, a stábbal és a szurkolókkal” – nyilatkozta Hári Levente.

Szöveg: Győri ETO-UNI FKC 

Kapcsolódó témák: #Győri ETO-UNI FKC | #igazolás | #kézilabda |