Leghosszabb bajnoki túrájára készül az ETO KC

Győr+ Fotó: ETO KC
2024.10.01. 21:03

Hosszú útra indul október 2-án a Győri Audi ETO KC csapata, amely szerdán 18 órától a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában a Kisvárda Master Good SE otthonába látogat.

A szeptemberi hazai meccsdömping után októberben fordul a kocka – hatból mindössze két mérkőzést játszik otthon a Győri Audi ETO KC. A csapat a válogatott szünet után egyből a leghosszabb hazai túrával kezd, ugyanis október 2-án – amikor először utazik idegenbe a K&H női kézilabda liga 2024/25-ös kiírásában –, szerdán 18 órától Kisvárdán lép pályára.

„Örülök, hogy a válogatott hét után minden játékosom egészségesen tért vissza a csapathoz. Rendkívül hosszú út vár ránk Kisvárdára, amit kezelnünk kell. Emellett fontos tiszteletet tanúsítanunk az ellenfél irányába, de ezúttal is több fiatallal vágunk neki a találkozónak, akik lehetőséget kapnak a bizonyításra” – mondta a klub honlapjának Per Johansson.

„Nagyon várjuk már a mérkőzést, hiszen ez lesz az első idegenbeli bajnokink ebben az évadban. A Kisvárdában egyaránt vannak rutinos, és velem egykorú, fiatal játékosok is. A fő célunk a győzelem, és hogy az edzéseken gyakorolt elemeket a pályán is megmutassuk, gondolok itt a kemény védekezésre, valamint az ebből vezetett gyors lerohanásokra. Klubunk idén is a legmagasabb célokat tűzte ki maga elé, ehhez pedig elengedhetetlen ennek a két pontnak a megszerzése. Mi, fiatalok pedig, ha játéklehetőséghez jutunk, a lehető legjobbunkat igyekszünk nyújtani.” – hangsúlyozta Rédecsi Polett, az ETO KC játékosa.

Forrás: gyorietokc.hu