Megtartotta szokásos évadnyitó ankétját az Audi ETO

Pulai Sarolta Fotó: MekliZ Fotó/Korompay Gréta
2024.08.29. 21:27

A Bajnokok Ligája elsőség mellett a két hazai versenysorozat elsőségét is elhódítaná a 2024/2025-ös idényben a Győri Audi ETO KC. Ez hangzott el a hagyományos, az Audi Aréna Győr VIP parkolójában tartott már megszokott gulyáslevesezéssel egybekötött szurkolói ankéton csütörtök délután.

A szokásoknak megfelelően a színpadra a csapatkapitán Kari Brattset Dale, a vezetőedző Per Johansson, a Győri ETO Kft. ügyvezetője Endrődi Péter és az új játékosok vonultak. Hatadou Sako francia válogatott kapus nem tarthatott a többiekkel egy szemgyulladás miatt, mondta el Szabó Tamás. 

Először a vezetőedző kapott szót, aki elmondta, nagyon boldog, hogy újra visszatérhetett a csapathoz. „Először is szeretném megköszönni a tavalyi szurkolást, nagyon sokat jelentett Nekem és Nekünk. A jövőben is azon fogunk dolgozni keményen, hogy a BL mellet a magyar bajnoki arany és a Magyar Kupa arany is visszatérjen Győrbe. A felkészülés nagyon rövid volt, hiszen augusztus második felében kezdtük csak el a közös munkát. Hat-hét közös edzés után már kezdetét is veszik az éles találkozók. De mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb összeszokjuk és felkészültek legyünk” – mondta Per Johansson.

Ezután Kari Brattset Dale ragadta magához a mikrofont, aki magyarul köszöntötte a szurkolókat: Nagyon jó volt visszatérni Győrbe, nekem ez a második otthonom. Boldogok vagyunk, hogy újra együtt lehetünk. Eléggé átalakult a keret, de azt gondolom, nagyon jók leszünk ebben a szezonban. Mindenki hamar beilleszkedett a csapatba. A szurkolóink támogatása pedig rengeteget jelent számunkra, plusz energiákat adnak a mérkőzésen” -összegezte a csapatkapitány.

Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője úgy fogalmazott, az Audi ETO nem engedheti meg magának, hogy ne úgy vágjon neki a szezonnak, hogy a versenysorozatokban ne az első helyet tűzze ki célul. „Amikor felmegyünk dolgozni a második emeltre, van egy tábla, amin az szerepel, hogy 6-szoros BL győztes, 17-szeres magyar bajnok és 15-szörös Magyar Kupa győztes. Én azt szeretném, ha jövő június közepén felmegyünk az szerepeljen, hogy 7-szeres BL győztes, 18-szoros magyar bajnok és 16-szoros Magyar Kupa győztes. Ezért dolgozunk minden nap. Köszönjük nektek, szurkolóknak, hogy itt vagytok velünk. Azt gondolom, itt a világ legjobb csapata– zárta a klubvezető.

Az ankét szurkolói kérdésekkel, közös fotókkal és a szokásos gulyáslevessel zárult.

Galéria: MekliZ Fotó/Korompay Gréta

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #galéria | #kézilabda | #szurkolói ankét |