Minden szinten ETO-s hölgyek!

Győr+ Fotó: ETO FC Győr
2024.07.16. 14:05

Az NB I-es együttes után, hétfőn az akadémiai korosztályok (u19, u17, u15) is megkezdték a felkészülést a következő szezonra.

A napokban – egy barátságos mérkőzés erejéig – Észak-Írországba utazott az u19-es magyar válogatott, amely 1-1-es döntetlent játszott a hazaiak ellen. A magyar csapatban két győri lány, Spilenberg és Kern is szerepet kapott. 

A felnőtt magyar válogatott, az Európai-bajnoki csoportjában, múlt héten fölényes, 5-0-ás győzelmet aratott Azerbajdzsánban, míg ma 19 órakor (M4Sport TV), a gyirmóti Alcufer stadionban, Törökországot fogadja. Amennyiben a magyar együttes hazai pályán, legalább döntetlent ér el, akkor a csoportjában a második helyen végez, és tovább léphet a rájátszásba.

A válogatottban a győri színeket Öreg, Kovács L. és Nagy F. képviseli, mivel Bíró, Borók, Süle, Savanya, Vida és Vachter sérülés vagy betegség miatt, ezúttal hiányzik sajnos a nemzeti csapatból. Érdekesség, hogy a magyar-török találkozón, az ETO FC tehetséges kislányai lesznek majd a bekísérő gyerekek. A mérkőzésre természetesen minden magyar futballszurkolót szeretettel várnak a szervezők!

Tegnap elkészült a női Simple Liga őszi szezonjának sorsolása is, amelynek első fordulójában, augusztus 24-én, ETO-Soroksár mérkőzésre kerül sor. (A részletes programot később közlik.)

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #női labdarúgás |