Nem tudja fogadni a Mezőörs az NB I.-es csapatot

HAK Fotó: paksifc.hu
2024.09.13. 15:51

A MOL Magyar Kupa címvédőjeként szeptember 15-én a Paksi FC Mezőörsön kezdte volna a sorozat új kiírását, ám a találkozó elmarad, és 3-0-s gólkülönbséggel a magasabb osztályban játszó paksiek jutnak a következő körbe.

A Versenybizottság tudomásul veszi, hogy a Mezőörs KSE sportszervezete a MOL Magyar Kupában 2024. szeptember 15-ére kiírt Mezőörs KSE – PAKSI FC kupamérkőzést lemondja, és egyben a kupamérkőzést 3-0-s gólkülönbséggel a PAKSI FC csapata javára igazolja – áll a Paksi FC-hez eljutattatott MLSZ-határozatban.

Az indoklásban a hazai csapat az időjárásból kifolyólag a centerpályája használhatatlanságára és annak megóvására hivatkozik, emiatt nem tudják megrendezni az összecsapást.

A címvédő tehát játék nélkül jut tovább a legjobb harminckét csapat közé, és várják a negyedik forduló sorsolását.

A hírről természetesen a Mezőörs KSE is beszámolt a közösségi oldalán:

A Paksi FC azonban szeptember 22-én jön Győr-Moson-Sopron Vármegyébe, hiszen az NB I. 7 fordulójában az ETO FC Győrrel csapnak össze az ETO Stadionban, 19 órás kezdettel. Izgalmas mérkőzésre lehet számítani a két zöld-fehér csapat csatájában, hiszen az ETO mindenképp szeretné elkezdeni a felzárkózást, a Paks pedig szeretné tovább gyűjteni a győzelemeket, s megismételni a tavalyi remek szereplést, amikor nem csak Magyar Kupa győztes lett a tolnai gárda, hanem a bajnoki ezüstérmet is megszerezték.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #Magyar Kupa | #Mezőörs |