Olimpia összefoglaló – augusztus 8., csütörtök

Győr+ Illusztráció: deposiphotos.com
2024.08.08. 09:52

Folyamatosan frissülő cikkünkben mutatjuk a magyar olimpiai csapat programját és eredményeit.

A középfutamban elért második helyével bejutott a két óra múlva sorra kerülő döntőbe az Adolf Balázs, Hajdu Jonatán kenu kettes 500 méteren a párizsi olimpián.

Kiss Ágnes után Takács Kincső is harmadikként ért célba előfutamában a női kenusok 200 méteres versenyében, így ő is vízre száll még a nap folyamán a reményfutamban a párizsi olimpián.

Előfutamában kis különbséggel a harmadik helyen végzett Kiss Ágnes a női kenusok 200 méteres versenyében, így reményfutamban folytatja szereplését a párizsi olimpián.

Kozák Luca és Kerekes Gréta sem jutott tovább a csütörtöki reményfutamból 100 méter gáton a párizsi olimpián.

Krizsán Xénia jól kezdett hétpróbában

Krizsán Xénia jól, Nemes Rita visszafogottabban kezdett hétpróbában csütörtökön a párizsi olimpián.

A tekvondós Józsa Levente kikapott a nyolcaddöntőben

Első meccsén a nyolcaddöntőben kikapott a tekvondós Józsa Levente a 68 kilósok között a párizsi olimpia csütörtöki napján.

Párizsból jelentjük: a metrón kérték el Roland Győr+ Médiás kitűzőjét

Ahogy azt megszokhattuk, a Győr+ Rádió Juice című reggeli műsorának műsorvezetői, Zsuzsi és Sanyi tárcsázta a párizsi olimpián tartózkodó Nagy Rolandot, akinek élménydús napva volt a tegnapi is. Részletek a hanganyagban, amely már visszahallgatható!

Fábián Bettina 5. helyen végzett élete első olimpiáján

Fábián Bettina remek teljesítményt nyújtva az ötödik helyen végzett a nyíltvízi úszók csütörtöki 10 kilométeres versenyében a párizsi olimpián.

„Ha valaki hibázik, azt a társa kijavítja”

Drámai csata után elődöntőbe jutott a magyar férfi vízilabda-válogatott, akik az olaszokat győzték le. A meccs egyik hőse Vogel Soma volt, aki a sorsdöntő büntetőpárbajban három lövést is hárított. Jansik Szilárd pedig szó szerint a vérét adta a győzelemért, s egy nagyon fontos üzenetet is közvetített nyilatkozatával.

A magyarok csütörtöki programja

Illusztráció: deposiphotos.com

Kapcsolódó témák: #olimpia | #párizs2024 |