Sportban és segítségnyújtásban is bajnokok!

Győr+ Fotó: MekliZ Fotó
2024.09.18. 19:34

Mindenki aggódva figyeli a folyók áradását, mind Európában, mind Magyarországon, mind pedig térségünkben. Szerencsére Győrben várhatóan nem érjük el a 2013-as árvíz szintjét, ám számos területen így is szükség van a beavatkozásra városunkban és vármegyénkben egyaránt. A szakemberek mellett önkéntesek is örömmel teljesítenek szolgálatot a gátakon, így a Győri Audi ETO KC alkalmazottai és stábtagjai is.

Az együttes képviselői számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, így kötelességüknek érezték, hogy kivegyék részüket az árvízvédelmi munkálatokból.

Szerdán a Bácsán kialakított depóban töltötték a homokzsákokat, természetesen a Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőségével egyeztetve.

A zöld-fehér család tagjai között ott volt Endrődi Péter ügyvezető, de Per Johansson vezetőedző sem tétlenkedett. „Az embereknek a nehéz időkben össze kell fogniuk a városért. Nekem, aki kivételes munkát végzek, nem volt kérdés, hogy itt kell lennem és tennem a közösségért, hiszen ezáltal olyan embereken segíthetek, akik máskülönben nagyon nehéz helyzetbe és veszélybe kerülhetnének. Nagyszerű érzés itt lenni, és együtt dolgozni a többi önkéntessel” – mondta a helyszínen a svéd tréner.