Szigorúbb beléptetési szabályok az ETO-Fradi találkozón

Venesz Klaudia Fotó: O. Jakócs Péter
2024.10.25. 18:41

Az ETO FC Győr biztonságtechnikai okokból kiemelten kezeli a vasárnapi mérkőzést, a beléptetéskor szükség lesz a személyi igazolványokra is.

Rövid idő alatt értékesítették a nyugati lelátó összes szektorának helyét az ETO-Fradi mérkőzésre. Az ETO FC Győr közösségi oldalán felhívásban közölt fontos formációkat az október 27-én, vasárnap 17:45-kor kezdődő találkozóval kapcsolatosan.

Mivel a mérkőzés kiemelt státuszú, már a belépőjegyeket is névre szólóan értékesítették és a biztonsági személyzet a személyazonosságot is ellenőrizni fogja. A klub arra kéri a szurkolókat, hogy a jegy mellé készítsék elő a személyi igazolványukat is.

A mérkőzés napján 12 és 22 óra között a Nagysándor József utca és a Stadion utca és Tóth László utca találkozásánál lévő körforgalom közötti szakaszt lezárják. A stadion a mérkőzés előtt két órával nyit (15:45-kor), és arra kérnek mindenkit, hogy időben érkezzen annak érdekében, hogy a bejutás és a helyfoglalás is gördülékenyen haladjon. A Hotel felőli lépcsőt lezárják, csak a hazai jegypénztárakat tartják nyitva, ahonnan a promenádon keresztül két ponton lehet bejutni a lelátóra. A vendégszektorba történő beléptetést a szokott módon kezelik.

A klub felhívta a figyelmet arra is, hogy a hazai szektorba a vendégcsapat mezében, sáljában tilos lesz belépni, ezt a biztonságiak szogorúan ellenőrzik és betartatják.

Az ETO és a Fradi kilenc év után találkozik elsőosztályú mérkőzésen, az ETO Stadionban teltház előtt fognak játszani.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #mérkőzés | #sport |