Szombaton a Szombathely ellen

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.10.10. 20:53

Több, mint egy hónap után, újra hazai környezetben léphet pályára az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, amely szombaton 14 órakor, a szombathelyi Viktória együttesét fogadja.

A bajnokságban menetelő ETO nemrég a Magyar Kupában is sikerrel vette az akadályt Budaörsön, és ezzel bejutott a sorozat legjobb nyolc csapata közé.

Szombaton viszont már megint a Simple Ligában szerepel majd az a győri együttes, amelyben eddig hibátlanul szerepelt. A zöld-fehérek ellenfele Győrött, a táblázat hatodik helyén tanyázó szombathelyi gárda lesz, amelynek szakvezetője az egykori szövetségi kapitány, Markó Edina. A vendégek várhatóan majd védekezésre rendezkednek be, így az ETO arra készül, hogy minél előbb feltörje a vasi reteszt.

Dörnyei Balázs vezetőedző csapatában továbbra is sok a hiányzó, így a héten ifistákkal kiegészülve végezte a tréningeket az együttes, amelybe már nagyon várják vissza a sérülésből felépülőket, mert a szűk keret miatt, az egészséges meghatározó játékosokra, addig a tervezettnél lényegesen nagyobb teher hárul. A győri csapat célja természetesen, hogy ezúttal is folytassa az őszi győzelmi sorozatát.

Szombaton 11 órakor, érdekesnek ígérkező ETO-DAC férfi felkészülési mérkőzést rendeznek a stadionban, így a találkozó után, minden érdeklődő futballbarát, kényelmesen átsétálhat majd a „kemping pályára”, a 14 órakor kezdődő, nyugat-magyarországi női rangadóra. (Mindkét mérkőzésre ingyenes lesz a belépés!)

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #női labdarúgás |