Tehetséges fiatalok csatlakoznak a klubhoz

Győr+ Fotó: ETO-UNI FKC
2024.05.23. 10:37

Folytatódnak a 2024/2025-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentések. A Győri ETO-UNI FKC már biztosította első helyét a bajnokságban, ezáltal több év után kivívta szereplését az NBI-ben. Örömmel jelenthetik be, hogy a következő idényben két fiatal tehetség csatlakozik csapatukhoz.

Folyamatosan zajlanak a következő szezon bejelentései klubnál, hiszen a klubvezetés és a szakmai stáb a 2024/2025-ös szezon tárgyalásait már befejezte.

„A Győri ETO-UNI FKC céljai között szerepel, hogy a tapasztalt játékosok mellett tehetséges fiatalok alkossák a keretet. Így nagy öröm számunkra, hogy csatlakozik csapatunkhoz a 17 éves tehetséges magyar korosztályos válogatott játékos, Fazekas Máté, valamint a 23 éves lengyel átlövő Patrick Pieczonka. A játékosok koruk ellenére már többször is bizonyítottak a legmagasabb osztályokban. Bízom abban, hogy lendületükkel és mentalitásukkal nagy segítségére lesznek csapatunknak és remekül kiegészítik egymást a klub jelenlegi fiataljaival. Örülök, hogy új csapatuknak minket választottak, és a nyáron csatlakoznak a klubhoz” – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC Kft. ügyvezetője.

„Nagyon szép és fontos 10 évet töltöttem el Veszprémben,ahol sokat köszönhetek edzőimnek és játékostársaimnak. Édesapám mondta el nekem, hogy megkeresett a Győr csapata. Sokat beszélgettünk róla, hogy jót tenne a fejlődésem szempontjából a klubváltás. Az ETO olyan terveket vázolt fel számomra, amelyről tudtam, hogy szeretnék részese lenni. Nagyon várom már a találkozást az új csapattársakkal. a szakmai stábbal és természetesen a szurkolókkal is” – mondta Fazekas Máté.

„Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a győri csapathoz. Úgy látom, hogy a folyamatos fejlődésre koncentrál az ETO, ezt mutatták a tárgyalások is. Örülök, hogy nyártól ennek a csapatnak a tagja lehetek, és remélem tudásommal hozzájárulhatok a jó eredményekhez. Nagyon várom, hogy végre találkozzak az új csapattársaimmal és majd a csarnokban a szurkolókkal” – nyilatkozta Patrick Pieczonka.

Forrás: UNI-ETO FKC

Kapcsolódó témák: #Győri ETO-UNI FKC | #igazolás | #sport |