Továbbjutott a Fradi, kiesett a Paks és a Puskás Akadémia

MTI
2024.08.30. 06:55

Három magyar csapat is érdekelt volt a nemzetközi kupákban a főtáblára kerülésben: a Fradi az Európa-Liga, míg a Paks és a Puskás Akadémia a Konferencia-Liga csoportkörét célozta meg. A Fradi igencsak szenvedte bejutott, a két másik magyar csapat kiesett.

A hazai döntetlent követően csütörtökön hosszabbítás után 1-1-et játszott a Ferencváros a bosnyák Borac Banja Luka vendégeként, amelyet aztán tizenegyesekkel múlt felül a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójában. Az El sorsolását pénteken 13 órától tartják Monacóban.

A Puskás Akadémia – kettős emberelőnyben – hosszabbítást követően 1-1-es döntetlent játszott az olasz Fiorentinaval, amely végül büntetőkkel jutott tovább csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező negyedik fordulójának visszavágóján.

Az idegenbeli döntetlent követően a Paks 3-0-ás vereséget szenvedett a cseh Mlada Boleslavtól a csütörtöki visszavágón, így 5-2-es összesítéssel búcsúzott a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójában.

  
   

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |