Amikor a minőség fontos: A Vadvirág esküvők sikerreceptje

Győr+ Fotó: Career Brand Management
2024.09.07. 17:02
Hirdetés

Tatabánya ékszerdoboza a családi tradícióra alapozva teremti meg a modern esküvő minden fontos alapfeltételét. A lassan négy évtizede a H. Nagy család birtokában lévő fogadó épületének 250 éves története ráadásul közel olyan megnyerő, mint az étlapjuk és ételeik íze.

Kanyó-Kucserák Gabriella esküvőszervező mesélt a trendekről és a Street Kitchen által az ország három legjobb fogadója közé választott esküvőhelyszínről, a Vadvirágról.

Az esküvők száma és jellege is sokat változott az utóbbi években, hiszen a korábban jellemzően 80-100 fős násznéppel mulattak a szerelmesek, ez mára inkább 60-70 főre csökkent – meséli Kanyó-Kucserák Gabriella a legújabb esküvői trendekről. Az esküvőszervező szerint azonban a kisebb násznépnek nemcsak anyagi okai vannak: összességében egy kisebb létszámú esküvő sokkal inkább kezelhető és személyre szabható. – A kisebb létszám miatt szerencsére sok egyedi, a párosra jellemző vonást, dekort tudnak beemelni a költségekbe, vagy választják az élőzenét legalább a szertartásra, ezzel is megteremtik a tökéletes hangulatot már a programok elején. Nagy kedvenceim köze tartoznak az esküvői kiegészítők, nagyon feldobják a hangulatot. Nálunk a Vadvirág Rendezvényházban a csodás égősorokat, kényelmes gyereksarkot és a tökéletes kertet mindig kiemelik a visszajelzésekben a vendégeink.

Gabi jó ideje dolgozik együtt Tatabánya egyik ékszerdoboza, a Vadvirág csapatával. H. Nagy Rolland és családja lassan négy évtizede üzemelteti a városszerte már-már ikonikus státusznak örvendő vendéglőjét, mely a közelmúltban a Street Kitchen szakíróinak elismerését is kivívta, kategóriájában az ország harmadik legjobbjának választották továbbá a Dining Guide is kifejezetten pozitívan nyilatkozott.

A helyszínhez illő hagyományos ételekre helyezzük a hangsúlyt, de folyamatosan igyekszünk megújulni, mind a környezetet, mind az étlapot illetően – jellemzi vendéglőjét a tulajdonos-ügyvezető. – Számunkra a vendéglátás tényleg vendéglátást jelent, úgy állunk egy vasárnapi ebédre érkező családhoz, mintha csak az otthonunkba meghívott vendégek lennének. A szakácstól egészen a kertészig mindenki azért dolgozik, hogy a vendégeink így is érezzék magukat.”

A vendéglő és fogadó egyik nagy varázsa, hogy már 1892-ban is álltak a falai Fellner Jakab tervei alapján, ráadásul akkor is nagyon hasonló célt szolgáltak. Vendégfogadó és lóváltóállomás volt a Budapest–Bécs útvonal mentén.

A Vadvirágban tényleg finom és bőséges, díjnyertes ételek kerülnek az asztalra – az esküvőkön is – erősít rá a korábbi állításokra Gabi, aki szerint egy rendkívül lelkes csapat dolgozik azon, hogy a Nagy Nap minden részlete természetes, könnyed legyen az ifjú párnak és szeretteiknek, mindezt gyönyörű környezetben megélve. –  Szervezőként nagyon jó szívvel ajánlom a pároknak ezt a helyszínt, mert jó áron, igazán értékes szolgáltatást kínál.”

Kanyó-Kucserák Gabriella

Megjegyezte, hisz abban, hogy a teljes személyzet befektetett energiájának köszönhető, hogy sok pár idővel visszatér: családi és céges rendezvényük helyszínéül újra a Vadvirágot választva.

Ám a tatabányai vendéglőnek még egy nagy erénye akad a személyzet hozzáállása és az egyszerre tradicionális, mégis a modern trendeknek megfelelő környezet mellett: a kompaktsága.

Véleményem szerint a ma házasodó generáció már kifejezetten tudja, mit szeretne látni,

érezni aznap, ezért célzott elképzelésekkel jönnek hozzám, hozzánk. Idén is volt olyan páros, aki pontos tervvel érkezett a helyszínbejárásra és sikerült álomesküvőt varázsolnunk nekik a helyszíni szervezés lehetőségével. Nem mellesleg odafigyelnek a kiadásokra és a Vadvirág Rendezvényházban szuper áron kapnak egy gyönyörű helyszínt, korlátlan italfogyasztási lehetőséget, isteni vacsorát és a hajnalig tartó mulatozáshoz mosolygós személyzetet. Itt megtartható az egyházi és a polgári szertartás is, így nem kell a násznépet két-három külön helyszínre vezényelni – jegyzi meg Gabi a korszak trendjeivel kapcsolatban, kiegészítve azzal a megjegyzéssel, hogy egyre több pár választ esküvőszervezőt magának és sokan olyan helyszínt keresnek kifejezetten, ahol ez a szolgáltatás elérhető helyben. Hangsúlyozza, „igazán sok felesleges kiadástól tudjuk megóvni a párokat!”

Szerinte a legnagyobb kihívást ilyenkor már nem is a szervezés vagy az anyagiak jelentik a jegyespárnak, hanem az, hogy meg tudják élni a pillanatot, hogy képesek legyenek kiszakadni a világ lüktetéséből legalább a szertartás és az azt követő parti idejét.

Sokaknak a munka mellett a szervezés, az eszközök megrendelése és a táncpróbák nem férnek be a naptárba, ebben is igyekszünk segíteni a nekünk bizalmat szavazóknak. Pozitívumnak az internetes esküvői platformok megjelenését és elterjedését mondanám, hiszen évek óta nagyon sok inspirációt, információt kapnak a párok ezeken keresztül, illetve a kiválasztott szolgáltatók véleményezését is néhány kattintással elérhetik.”

(X)

Kapcsolódó témák: #CareerBrandManagement | #esküvő | #tradíció | #Vadvirág |